Crostini variáció
(Cézáros, bacon-ös-spenótos, kecskesajtos-fügés)
Aperol spritz
Agua de Valencia (friss narancs, pezsgő, vodka, gin, menta)
Hideg marhasült zöldbabbal, gombával, lilahagymával, friss salátával és snidlinges majonézzel
Füstölt pisztráng tatár friss kaporral, tormakrémmel és savanyított almával
Bőrös csirkemell körtével és camemberttel töltve balzsamos gránátalma szósszal
Mangalica sült bacon-nel és gombával, chilis- rózsabors kéregben
Mozarella körtével, almával, zöld salátákkal és sonkával
Birsalmás sütőtökkrém leves pirított kaláccsal
Mézeskalácsos vaddisznópörkölt fenyőmagos burgonyafánkkal
Rántott mini bécsi bécsi burgonyasalátával
Csirkemell steak kecskesajt fondüvel, narancsos baby répával és édesburgonyával
Szarvasgombás-spárgás gratinírozott harcsafilé petrezselymes basmati rizzsel
Zsályás gombával és mangalica sonkával töltött borjúszegy
Parajos-ricottás canneloni
Csipkebogyós-marcipános francia krémes
Bécsi csokis-konyakmeggyes rétes
Mogyorókrémes Bailey’s torta
Crostini variáció
(Cézáros, bacon-ös-spenótos, kecskesajtos-fügés)
Aperol spritz
Agua de Valencia (friss narancs, pezsgő, vodka, gin, menta)
Tokaji kacsamáj torta, brióssal és mézes fügével
Füstölt lazac tatár citromborsos sajtkrémmel, főtt tojással
Sütőtök saláta füstölt kacsamellel, fetával, radicchio-val és mentával
Pancettába tekert, fokhagymás parajjal és parmezánnal töltött csirkemell, paradicsomos tésztasalátával
Kandírozott cékla saláta pirított dióval, ropogós kecskesajttal, almával, ruccolával és áfonyával
Tejfeles malacragu leves burgonya gombóccal
Fogasfilé gombás- kapros rákraguval és parmezános burgonyával
Gesztenyés libamájjal töltött pulykamell vajban párolt körtével, rizottóval
Lassan sült kacsacomb, vargányás gnocchival
Rozmaringos malackaraj kolbászos káposztával és szalonnás dödöllével
Sörrel locsolt malacsült Elzászi káposztával és tepsis burgonyával
Gnocchi sajtmártással , grillezett gombákkal és tökmagos pestóval
Gesztenyés-Erdei gyümölcsös trifle
Narancsos-csokoládés Tiramisu
Hemingway Máglyarakás
( briósból, alma és szilvakompót , diópraliné, fehérbor sabayon-ban, fahéjas mák hab)
Szénsavas üdítők-Sparkling soft drink(Coca-cola)
Rostos üdítők -Juice(Cappy)
Szénsavas-szénsavmentes ásványvíz-Mineral water (Naturaqua)
Boglári Olaszrizling –White wine
Boglári Kékfrankos Rosé –Rose wine
Boglári Cabernet Cuvée –Red wine
Csapolt sörök-Drought beer (Dreher)
Kávé-Coffee(Perté)
Finlandia vodka
Johnnie Walker Red Whisky
Bacardi
Gordon’s Gin
Unicum
Aperol Spritz, Mojito, Margarita, Gin & Tonic,
Tokaji kacsamáj torta, brióssal és mézes fügével
Füstölt lazac tatár citromborsos sajtkrémmel, főtt tojással
Sütőtök saláta füstölt kacsamellel, fetával, radicchio-val és mentával
Bőrös csirkemell körtével és camemberttel töltve balzsamos gránátalma szósszal
Birsalmás sütőtökkrém leves pirított kaláccsal
Tejfeles malacragu leves burgonya gombóccal
Mézeskalácsos vaddisznópörkölt fenyőmagos burgonyafánkkal
Fogasfilé gombás- kapros rákraguval és parmezános burgonyával
Lassan sült kacsacomb vargányás gnocchival
Csirkemell steak kecskesajt fondüvel, narancsos baby répával és édesburgonyával
Rozmaringos malackaraj kolbászos káposztával és szalonnás dödöllével
Mogyorókrémes Bailey’s torta
Bécsi csokis-konyakmeggyes rétes
Gesztenyés-Erdei gyümölcsös trifle
(pohár desszert)
Terembérletet csak éjfél után számolunk fel, 35.000.-Ft/óra bruttó áron.
Hemingway étterem, 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2. Feneketlen tó
Telefon/fax: 381-0523; asztalfoglalás: 381-0522; e-mail: manager@hemingway-etterem.hu